Hvilke specifikationer skal følges, når du betjener en glasskæremaskine?

Hvilke specifikationer skal følges, når du betjener en glasskæremaskine?

glas skæremaskine

Hvilke regler skal du følge, når du betjener en glasskæremaskine?Der er altid en masse standarder, som vi skal overholde i vores liv, læring og arbejde.Det er det arbejde, vi mener er nødvendigt.Vi har set eksistensen af ​​glasskæremaskine.

1. Bær handsker, beskyttelsesbriller og jernsko.Vend tænd/sluk-kontakten, åbn ncstudio-programmet, vend tilbage til den mekaniske oprindelse, og vend derefter tilbage til det faste punkt.Indlæs den påkrævede applikation.Valideringsprocedurer.Flyt råglasset til skærebordet.Tryk på blæseknappen for at lade glasset flyde på bordet og bevæge sig frit.Når du har placeret glasset, skal du trykke på stopknappen og derefter træde på sugekontakten for at fastgøre glasset i den specificerede position for at opnå positioneringseffekten.

2. Når snittet er færdigt, tryk på stopknappen og tryk derefter på blæsekontakten.Overfør det skårne glas til panelet (åbn panelets blæsekontakt før oversættelse for at sikre, at bordet er rent).Først og fremmest deles de fire omgivende materialer i små stykker efter knivmærkerne, og kantmaterialerne placeres i den angivne position.Det lille stykke glas efter filmen er lige 90° interrow indsæt.Glasskærestøvle (forbyd ikke interlaced stik).Der skal bruges luftpistol til at rengøre skærebordet og delbordet.Læg derefter et stykke råmateriale.

3. Dette er vores behov for at forstå opmærksomheden på arbejdet, så længe vores brug vil være mere glat, tilfreds, ovenstående behov for at være opmærksom på sagen er fælles, og let at bringe skade på de små detaljer i glasset selve skæremaskinen.Så når vi udfører beskyttelsesoperationen, skal du vælge den korrekte og nyttige metode, ikke kun kan reducere skaden på selve glasskæremaskinen, men også tilføje bordets skønhed.


Indlægstid: 17. oktober 2022