3826 Automatisk glas skærelinje

Kort beskrivelse:


Produktdetaljer

Produkt Tags

Intelligent , højhastighed , god stabilitet, sikkerhed og bekvemmelighed, sparer arbejdskraft og højere effektivitet

Modeller kan tilpasses:

Intelligent højhastighedsglasskærelinje består af automatisk glasindlæsningsbord, automatisk glasskæremaskine og automatisk luftbrydningsbord.Det er en slags automatisk glasskæresystem med automatisk læsning, automatisk sætning og skærefunktioner i én. Den intelligente skærelinje har fordelene ved god stabilitet, sikkerhed og bekvemmelighed, sparer arbejdskraft og højere effektivitet og er det foretrukne udstyr til glasdybt glas. forarbejdningsvirksomheder.

Automatisk glas læsseplatform er en sikker, effektiv og hurtig udskiftning af manuel glas skæreudstyr, i henhold til de forskellige læssestationer er ofte opdelt i: enkeltdrejning enkeltstation, enkeltdrejning dobbeltstation, dobbeltdrejning enkelt-station, dobbeltdrejning dobbeltstation .Uanset hvilken vej arbejdsprincippet er det samme, kan kunden træffe et passende valg i henhold til produktionen og stedet for forarbejdningsanlægget og andre faktorer

1

Grundlæggende arbejdsprincip:

Det bruges hovedsageligt til automatisk glasladning. Sæt glas på det angivne sted, efter at ladesignalet er givet. Den store arm vippes op med 95°-100° gennem væltemekanismen, maskinen begyndte at gå fremad, mens sensorerne på underarmen, når den er i kontakt med glasset, stopper maskinen med at gå, sugekoppen absorberer glasset gennem vakuumsystemet, Underarmen løfter glasset tilbage og op med ca. 80 mm, efter at have gået motoren tilbage arm fald på samme tid, efter den store arm på plads, under glasset sugekop begyndte at blæse, underarm faldende glas lander på transporthjul i dette øjeblik, den sidste, gennem leveringen sende glas til at skære på scenen.


  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os